CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

miercuri, 26 februarie 2014

ROBOTUL TELEFONIC AL BUNICII :

ROBOTUL TELEFONIC AL BUNICII :
 
- Bună ziua , în acest moment nu sunt disponibilă. Vă rog să lăsaţi un mesaj după sunetul caracteristic: Beeeeeppp! .
- Dacă eşti unul dintre copiii mei , apasă 1 , 2 , 3 , ... (în funcţie de care copil eşti) şi foloseşte următoarele opţiuni:
... ... ... ...

- Dacă vrei să-ţi ţin copiii , apasă 2.
- Dacă vrei să-ţi spăl hainele şi să ţi le calc , apasă 3.
- Dacă vrei să doarmă copiii aici , apasă 4.
- Dacă vrei să-ţi iau copiii de la şcoală , apasă 5.
- Dacă vrei să-ţi trimit mâncare acasă , apasă 6.
- Dacă vrei să vii să mănânci aici , apasă 7.
- Dacă vrei bani , apasă 8.
- Dacă vrei să vin ca să-ţi fac curat in casa , apasa 9.
- Dacă vrei să mă chemi la cină , să mă duci la teatru , sau la restaurant , să ma inviţi la o ieşire la plimbare in wek-end ,  să ma inviţi în vacanta la mare sau la munte , atunci începe să vorbeşti !

miercuri, 5 februarie 2014

VERSETELE ZILEI

Preluat de pe blogul Vitrina Advertising
 
"Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc," (Mat.5:44)
 
 
 
 
"binecuvantati pe cei ce va blestema, rugati-va pentru cei ce se poarta rau cu voi." (Luc.6:28)
 
"Binecuvantati pe cei ce va prigonesc: binecuvantati, si nu blestemati." (Rom.12:14)
 
"Nu intoarceti rau pentru rau, nici ocara pentru ocara; dimpotriva, binecuvantati, caci la aceasta ati fost chemati: sa mosteniti binecuvantarea." (1Pet.3:9)
 
"Preaiubitilor, nu va razbunati singuri; ci lasati sa se razbune mania lui Dumnezeu; caci este scris: "Razbunarea este a Mea; Eu voi rasplati", zice Domnul.
"Dimpotriva: daca ii este foame vrajmasului tau, da-i sa manance; daca-i este sete, da-i sa bea; caci daca vei face astfel, vei ingramadi carbuni aprinsi pe capul lui."
" Nu te lasa biruit de rau, ci biruie raul prin bine".
(Romani 12.19:21)

marți, 4 februarie 2014

VERSETUL ZILEI

Preluat de pe Blogul de calatorii
Voi, negresit, v-ati gandit sa-mi faceti rau: dar Dumnezeu a schimbat raul in bine... (Fac.50:20)





http://www.youtube.com/watch?v=CiqUocpGrPQ

 http://www.youtube.com/watch?v=qvxlkIL9BMs

Ekklesia - Ce mare esti Tu

"NU TE TEME, EU SUNT CU TINE..."

Preluat de pe Blogul de calatorii
Intr-o zi avem foarte mult de lucru si  conform obiceiului am rugat pe Domnul Isus sa imi dea intelepciune si putere sa ma ajute sa pot termina tot. La un momentatdat  m-am exprimat cu voce tare si fiind liniste in birou o colega mi-a spus ca degeaba zic asa ca Domnul Isus e acolo sus si noi aicea jos, I-am explicat ceea ce cred si i-am spus ca El este si aicea cu noi, dar nu a primit Domnul sa aiba mila de ea si sa ajunga si la inima ei acest verset. O alta colega , care e "vioara a doua" a completat ca le-am inebunit cu chestia asta ca tot timpul spun asa. I-am spus ca asta e credinta mea si ca nu e interzis la  sa ne exprimam increderea in Domnul Isus( din fericire). E o exacerbare a temei si luptei pentru a dovedi cine e cel mai bun cine va ramane in urma modificarii organizatorice a posturilor incat s-a creat o stare de nesiguranta, rautate  incat uneori e greu de suportat. Reactiile celor din jurul meu e unori foarte greu de tolerat . Dar exista o singura sansa sa ma incred ca El e cu mine si Domnul sa aiba mila si de aceste suflete din jurul meu si sa il cunoasca si ele pe Domnul Isus si sa creda ca El nu intra decat daca noi ii deschidem usa si atunci cand va intra va fi alaturi de noi. Nu undeva sus la modul abstract ci cu siguranta cu noi. Si noi ca si crestini uitam uneori cand trecem prin incercari ca El e alaturi de noi . E minunat cand un frate sau o sora iti aminteste acest adevar.
Si eu m-am bucurat sa recitesc si sa ma simt incurajata citind cele de mai jos. De accea vi le impartasesc si voua.
Minunata garantie...

            ”...nu te teme, căci Eu sunt cu tine...”    Isaia 41.10

     Când trecem prin suferinţe sau suntem chemaţi în slujba Domnului, căutăm adesea să ne facem provizii de puteri, deoarece băgăm de seamă că puterea noastră este limitată şi insuficientă pentru nevoile ce le avem. Atunci, să ne păzim de a ne lăsa doborâţi căci, prin versetul de mai sus,   avem făgăduit tot ceea ce avem nevoie. Puterea lui Dumnezeu este nelimitată şi El vrea să ne dea chiar din această putere ; şi făgăduinţa Lui este că ne va fi dată. El vrea să ne fie hrană pentru suflet şi sănătate pentru trup. Este cu neputinţă să se spună câtă putere poate să pună El într-un om ; când această putere divină ne umple, slăbiciunea omenească nu mai este o piedică.

     Nu ne mai amintim noi de timpurile de lucru şi încercări deosebite, când am primit o putere de care ne miram noi înşine ? Eram liniştiţi și în pace în pericol, supuşi încercării, răbdători în suferinţă, îndurând cu blândeţe dispreţul sau opoziţia. Într-adevăr, Dumnezeu ne dă o putere neaşteptată în încercările mari, aşa încât nu ne mai recunoaştem pe noi înşine. Cei slabi ajung curajoşi, cei neînvăţaţi primesc înţelepciune, cei timizi primesc la timpul potrivit ceea ce trebuie să spună. Sentimentul slăbiciunii noastre ne poate clătina, dar făgăduinţa lui Dumnezeu ne redă viaţa.

     Doamne, întăreşte-mă "după făgăduinţa Ta".
(preluat din "De sub finicul Deborei" Aurelia Gabor)

The Messengers - Esti cu mine mereu
http://www.youtube.com/watch?v=vVNjN6FomM4