CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

joi, 28 decembrie 2017

VERSETE DE INCURAJAREInainte ca sa Ma cheme, le voi raspunde; inainte ca sa ispraveasca vorba, ii voi asculta! Isaia 65 24
Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. (Filipeni 4:6)
Filipeni 4:13 “Pot totul în Hristos care mă întăreşte”
De multe ori vine nenorocirea peste cel fără prihană, dar Domnul îl scapă totdeauna din ea. Psalmi 34:19
Isus S'a uitat ţintă la ei, şi le -a zis: ,,La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sînt cu putinţă.`` Matei 19:26

2 comentarii:

  1. cum mai esti fetita draga? Mai scrie ceva...Domnul sa te binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna draga mea, nu mai pot intra sa postez de ceva vreme, o sa ii rog pe baieti sa vada care e motivul. Sa fiti si voi binecuvantati. Ti-ma scris in privat pe email.

      Ștergere