CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

duminică, 11 martie 2012

BOMBOANE CRUDE

Bomboane crude cu nuci, fara zahar
reteta : http://bebster.ro/retete-copii-bebelusi-alimentatie-sanatoasa/bomboane-crude-cu-nuci-fara-zahar

"Lume, lume, iata o varianta simpla si sanatoasa de bombonele. Daca vrea bobo, da-i mai bine asa ceva decat zahar topit amestecat cu coloranti si arome artificiale. Ca sa vedeti cat de simplu sunt de facut, voi lasa exact descrierea mamicii care ne-a trimis reteta. :)


Ingrediente bomboane crude cu nuci
stafide (bio)curmale (bio)smochine (bio)
alune de padure
caju
nuci
migdale
fulgi de cocos (optional)
cacao (optional)Se ia un pumn de stafide si cateva curmale si smochine.Se adauga putin mix de alune de padure, nuci caju, migdale,.Se baga impreuna in mixer si se amesteca vanjos :)…. pana se formeaza o pasta. (cred ca trebuie un blender/mixer destul de puternic, ca sa toace toate cele :) (al meu e de 600w si vad ca au mai ramas bucatele, dar chiar nu deranjeaza)Se formeaza cu mana bombonele rotunde.
Se mai pot tavali, usor neglijent, dar fara sa atentam la pudoarea bombonelelor :D , printr-un praf de nuca de cocos ras. (eu nu am avut, asa ca le-am lasat dezbracate :) )))
Reteta si poza trimise de Andreea B."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Am facut si eu fara caju si smochine ca nu am avut. Si au iesit minunate
 

2 comentarii: