CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

duminică, 23 septembrie 2012

O SOLUTIE INGENIOASA PENTRU BIROURILE FARA SURSA DE AER

CE MINUNAT NE RASPUNDE UNEORI DUMNEZEU LA CATE O INTREBARE
EU DE UN AN LUCREZ INTR-UN BIROU CONTAINAR. DESEORI CEI DIN JURUL MEU AU FOST SOCATI DE IDEE. DAR PRIVIND PARTEA PLINA A PAHARULUI M-AM BUCURAT CA AVEAM GEAMURI LA EL DECI AM LUMINA SI AER, IAR IN TIMPUL MAI FRIGUROS NE INCALZEAM CU UN CALORIFER IAR IN TIMPUL MAI CALDUROS ORI DESCHIDEAM GEAMURILE ORI FOLOSEAM UN AER CONDITIONAT.
PE LANGA MULTITUDINEA DE  PROBLEME LEGAT DE VOLUMUL DE MUNCA SI MULTE NEREGULI PE CARE TREBUIE SA LE SUPORTAM SI SA LE FACEM FATA A APARUT UNA MAI NOUA SI MAI PERICULOASA. CINEVA A AVUT IDEEA "MAGNIFICA" SA INTRODUCA ACEST CONTAINAR IN INTERIORUL UNUI DEPOZIT . DECI LUMINA A RAMAS DOAR CEA DE LA NEON SI AERISIREA ESTE IMPOSIBILA.. SAPTAMANA TRECUTA AM LUCRAT PENTRU PRIMA DATA IN ACESTE CONDITII SI DUPA 4 ZILE AM INCEPUT SA SIMT CA MA SUPARA OCHII, MA DOARE CAPUL SI AM AMETELI.
VORBIND CU SUPERIORUL MEU MI-A SPUS CA O SA SE DECUPEZE NISTE GEAMURI SI USI, DAR NU SE STIE CAND. DIN ALTE SURSE SE PARE CA TOTUSI ACEST LUCRU NU E POSIBIL. SI MA GANDEAM CE AR FI DE FACUT.
IDEA CU PLANTELE ESTE MAGNIFICA . AM SA VORBESC SI CU COLEGELE MELE SI EVENTUAL O SA INCERC SA IMI CONVING SI SEFUL DE NECESITATEA ACESTEI OAZE DE VERDEATA.
ACUM SUNTEM 2 PERSOANE . DAR VOM FI IN TOTAL 10 PERSOANE. SI VOM FII PE TURA DUPAMIAZA CINCI PERSOANE . DECI CALCULUL DE NECESAR DE PLANTE AR FI PENTRU 8 PERSOANE IN CAZUL IN CARE NI SE SOLICITA CA CELE DE DIMINEATA SA MAI STEA SI SUPLIMENTAR O ORA DOUA.
NU CRED CA PROPORTIA POATE FI PASTRATA EXACT DEOARECE SPATIU NU NE VA PERMITE SA PUNEM ATATEA PLANTE DAR  ORICUM AR FI O REZOLVARE PROVIZORIE PANA LA APARITIA PROMISELOR GEAMURI.
 SPER SA REUSESC IN ACEST DEMERS
(CLIP PRELUAT DE PE ONCA'S BLOG)
pentru cei ce vor si traducerea in romana intrati pe link-ul de mai sus unde puteti accesa si traducerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu