CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

miercuri, 20 martie 2013

SA NU INCETAM SA VISAM...


Conform fluxului memoriei involuntare privind videoclipul de mai jos primit de la Lucian , caruia ii multumesc, mi-am amintit cat de frumos e sa "zbori" si la propiu si la figurat.
Mi-as dorii sa pot si eu o data sa zbor cu parapanta, insotita bineanteles .


Cand eram adolescenta inca visam ca zbor. Visele erau superbe. Survolam deasupra muntilor si vailor si era absolut o senzatie extraordinara. Nu-mi amintesc exact cand au incetat cu exactitate aceste vise dar banuiesc ca ele au disparut odata cu ingrijorarea de zi cu zi.
Cand eram tanara imi amitesc ca mergeam deseori la munte. Imi placea sa ajung sus pe culmi si sa privesc de acolo. Cred ca a privii frumusetea naturii de pe un munte e unul din cele mai placute momente. Odata am avut ocazia sa merg in masivul  Retezat unde privelistile sunt unice si deosebite. Asa ca am ajuns sus pe varful Peleaga, Retezat, la lacul Bucura. O excursie de vis. La o luna de zile dupa ce am facut aceasta excursie am avut prilejul sa merg cu avionul de la Bucuresti la Timisoara. De obicei avionul pe aceasta ruta merge peste muntii Tarcului si survoleaza la o atitudine foarte mare, dar in acea zi , nu stiu ce delegatie "de straini" era la bord si avionul a survolat deasupra masivului Retezat si la o altiudine mica incat se vedeau bine potecile . A fost ceva unic si sublim sa vad de sus locurile pri care pasisem nu cu mult timp in urma. Consider ca a fost unul din darurile speciale pe care Dumnezeu mi le-a daruit.
Desi astfel de experiente cu astfel de vise si astfel de excursii nu le-am mai putut repeta, totusi am invatat sa visez si sa am perspective optimiste si incredere in tot ce poate oferii Dumnezeu. A privi din perspectiva lui Dumnezeu Lucrurile care le vede de sus e unul din cele mai frumoase ganduri si benefice pentru intreaga noastra fiinta

http://www.youtube.com/watch?v=jBhtkGJegOM
http://www.youtube.com/watch?v=nIBm6hzwE3Q

Un comentariu:

  1. Ah lacul Bucura...eu nu am reusit sa ajung desi am fost in Retezat.Am fost doar de 2 ori,dar...sper sa ajung sa locuiesc la poalele Retezatului...imi doresc asta!
    multumesc pentru postare...ce frumos,ce frumos!Sa ai o saptamana de vis!

    RăspundețiȘtergere