Tot uitandu-ma pe la filme idiene deseori am aflat de cate o reteta care m-a facut curioasa si am incercat-o. Asa s-a intamplat si cu aceasta reteta de Keer (chir). Se pare ca tinerele nurori in prima lor zi in casa socrilor trebuie sa prepare acest keer. M-am intrebat deseori ce este acesta ca sa descopar ca e orez cu lapte dar cu mai multe ingrediente.
Eu fac cu migdalele inmuiate si zdrobite si kaju sau alune fistic tot maruntite si inmuiate in prealabil. Dar atentie toate trebuie sa fie crude si nu prajite. Si cu mai putin zahar tot bun este.
Si pentru cei care nu folosesc lapte de vaca pot folosi lapte de soia .
E foarte bun merita sa incercati mai ales ca se face foarte rapid.
Imi e tare draga doamna Nisha. Mi-ar face placere sa o intalnesc si in realitate.
Mie internetul mi-a facilitat sa cunosc oameni deosebiti care mi-au facut viata mai interesanta si placuta. Chiar daca doar cu unii am putut sa ma intalnesc aievea, multumesc Domnului Isus ca i-am putut cunoaste chiar si virtual si pe ceilalti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu