CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 26 decembrie 2015

"PANA LA BATRANETEA VOASTRA EU VOI FI ACELASI, PANA LA CARUNTETELE VOASTRE VA VOI SPRIJINI"

De aceea, noi nu cadem de oboseala. Ci, chiar daca omul nostru de afara se trece, totusi omul nostru dinauntru se innoieste din zi in zi. (2Cor.4:16)

Până la bătrâneţea voastră Eu voi fi Acelaşi, până la cărunteţele voastre vă voi sprijini. V-am purtat şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijinesc şi să vă mântuiesc.(Isaia 46:4)

Cred ca multi dintre noi trecuti de anumita varsta, nascuti mai devreme , avem de infruntat prejudecatile celor din jur care de multe ori devin apasatoare cu privire la persoanele mai in varsta.
De aceea cand atacurile asupra mea m invadeaza mintea re memorez acest verset si caut personalitati care au reusit sa deziminteasca aceste prejudecati prin viata lor prin reusitele lor si mai ales prin ceea ce spune Cuvantul lui Dumnezeu.
Mai jos am doua linkuri interesante pe aceasta tema.
Desigur ca unele aprecieri nu sunt in totalitate si bazate pe Biblie dar cum ne invata Cuvantul toate lucrurile ne sunt ingaduite dar nu toate de folos si sa pastram doar ce e de folos.

Ma gandesc ca asa cum si eu am nevoie de „hrana” sa ma intareasca cand sunt coplesita si multi dintre cei ce poposesc din intamplare sau nu pe aici ar putea beneficia de ceva incurajari.

https://tineridelanganoi.wordpress.com/2013/04/09/batranetea-parte-onorabila-a-vietii-sau-doar-o-anexa-a-nefericirii/

http://frumoasaverde.blogspot.ro/2014/01/viata-ta-e-aici-pe-pamant-video-ro.html

http://articolecrestine.com/ppromisiunile-lui-dumnezeu/05-pana-la-batranetea-voastra-eu-voi-fi-acelasi.html

http://anchor.tfionline.com/ro/post/pan-la-btraneea-voastr-eu-voi-fi-acelasi/

http://ziarullumina.ro/Intelepciune-biblica-batranetea-sau-invechirea-omului-5961.html

http://www.ercis.ro/magisteriu/ioanpaul2scr.asp?doc=batrani



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu