CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

miercuri, 8 martie 2017

UN "ECHIPAMENT" NECESAR IN FIECARE ZI

Desene de Stefi Cossu
Imbracati-va cu toata armura lui Dumnezeu, ca sa puteti tine piept impotriva uneltirilor diavolului.
Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti.
De aceea, luati toata armura lui Dumnezeu, ca sa va puteti impotrivi in ziua cea rea si sa ramaneti in picioare, dupa ce veti fi biruit totul.
Stati gata, dar, avand mijlocul incins cu adevarul, imbracati cu platosa neprihanirii, avand picioarele incaltate cu ravna Evangheliei pacii.
Pe deasupra tuturor acestora, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau.
 Luati si coiful mantuirii si sabia Duhului, care este Cuvantul lui Dumnezeu.
Faceti in toata vremea, prin Duhul, tot felul de rugaciuni si cereri. Vegheati la aceasta, cu toata staruinta, si rugaciune pentru toti sfintii (Efes.6:11...18)


Cineva, la o emisiune radio crestin, indemna sa facem un exercitiu timp de 7 zile pentru a experimenta ceva foarte util si folositor. El ne indemna ca aceste verste sa le citim in fiecare dimineata, meditand asupra lor si rugandu-ne ca aceste versete sa ne ramana in minte ca sa putem face fata toata ziua cand vom avea incercari. Mi-a placut provocarea si marturisesc ca desi au mai fost esecuri in unele zile am avut deseori biruinta astfel ca atunci cand au venit atacuri si incercari mi-a fost mai usor sa le fac fata. Am zis ca merita incercat in fiecare dimineata si numai cu aceste versete dar si cu altele la fel de intaritoare..
Depinde de noi sa pornim la "lupta" pregatiti sau nepregatiti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu