CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

joi, 19 aprilie 2012

ALPINISTUL

Un alpinist a vrut sa cucereasca cel mai inalt munte din lume. Pentru asta s-a pregatit timp indelungat si in final s-a hotarat sa se aventureze singur pentru a primi singur laurii victoriei.
Noaptea cazu greu pe inaltimile muntilor si el nu mai vedea nimic.Totul era negru. Pana si luna si stelele fusesera acoperite de nori negrii.
Si cum se catara el la doar cativa metri de varful muntelui a alunecat si a cazut in gol. Alpinistul vazu in acea ingrozitoare cadere episoade din viata lui, bune si rele. Se gandi la moartea care era aproape cand deodata a simtit franghia de siguranta ca-i frange mijlocul. Fusese oprit in cadere si acum atarna in gol legat de acea franghie.
Urma un moment de tacere absoluta, atarna in neant si singurul lucru ce-I veni in minte fu “-Ajuta-ma Doamne!”
Deodata auzi o voce venita de pretutindeni:
“-Ce doresti fiule?”
“-Salveza-ma, Doamne!”striga alpinistul cuprins de frica mortii.
“-Chiar crezi ca eu te pot salva?”
“-Da Doamne, cred in Tine!”
“-Bine, daca crezi in mine si in salvarea mea, taie franghia de care atarni”spuse Dumnezeu.
Un moment de tacere, alpinistul se indoi si pierdu credinta, franghia era singura care-l tinea in viata….asa ca nu taie franghia si hotari sa renunte la ajutorul dumnezeiesc.
A doua zi dimineata, echipele de salvare au anuntat ca au gasit un alpinist legat de franghia de siguranta la doar doi metri de pamant. Murise inghetat de frig.
Cat de atasat de franghia ta esti tu?

(multumesc Luminitei pentru acest "ravas")

2 comentarii:

  1. Poate că pilda aceasta ar trebui să ne însoţească mereu...
    Hristos a Înviat, Carmen! Mă bucur să te regăsesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a inviat! O primavara frumoasa iti doresc, insotita de El...

    RăspundețiȘtergere