CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

vineri, 16 noiembrie 2012

CINE NE POATE AJUTA IN MOMENTE GRELE?

Pot totul in Hristos care ma intareste. (Filip.4:13)
V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in Mine. In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea." (Ioan.16:33)
Multumesc Liviei pentru videoclip. Stiu ca e si o secventa care nu e la locul ei , dar idea vidoclipului si toate celelalte sunt atat de reusite ca ar fi fost pacat sa nu le impartasesc.  Domnul ne invata sa alegem ce este de folos (Isa.48:17) Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate zidesc. (1Cor.10:23)  Deci va invit sa alegeti ce este de folos  si ce zideste, adica indrazneala si curajul de a merge mai departe stiind Cine ne este alaturi in aceasta "calatorie" unori destul de anevoioasa. O zi buna tuturor.

Un comentariu:

  1. Am revazut videoclipul cu mare bucurie... o pilda mereu reinnoita, de care stiu ca ar trebui sa tin cont, dar uneori nu reusesc...

    Exista vreo secventa nelalocul ei? Eu nu cred. TOATE fac parte din noi, din viata. Nu e nimic nelalocul lui in clipul asta. Doar prejudecatile cu care unii il vor viziona. La ei, mesajul oricum nu va ajunge. N-are cum.

    Multumiri, Carmen!

    RăspundețiȘtergere