CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 22 august 2015

AM REVENIT

Buna tuturor care trec pe aici . 
Am revenit dupa o lunga perioada deoarece am avut calculatorul "bolnav" si nu l-am putut "trata" pana acum.
Desi mi-a fost greu sa stau departe nici timp nu prea am mai avut. 
Imi amintesc ca pimii cinic ani de munca au fost grei si dificili si am plecat de acolo tocmai pentru ca am decis sa am timp sa si traiesc. Acum constat ca si ultimii cinci ani pana la pensie sunt tot atat de grei si dificili deoarece imi rapesc enorm din timp si simt ca nu mai pot trai datorita epuizarii.
Anul acesta in aprilie am avut si o grea pierdere, mama mea a murit si m-am confruntat cu o stare foarte apasatoare si grea in urma disparitiei ei bruste si neasteptate. Datorita durerii si starii psihice si muncii epuizante tensiunea mea arteriara s-a razvratit, dar acum cu un pic de tratament si cu auto control am reusit sa o tin sub control.
Aceste evenimente m-au facut sa apreciez mai mult clipele traite si sa imi schimb perceptia asupra multor lucruri.
Acum incerc sa ma "adun" si sa-mi pun gandurile in ordine si sa incerc sa traiesc astfel incat sa fiu multumita de ceea ce fac. 

3 comentarii:

  1. Precum vad...trecem prin situatii aproape similare. Mai am citiva ani pina la pensie si eu...si parca ma bucur si parca ma intristez. Ttal meu are 83 de ani si se stinge pe zi ce trece. Incercam cu sora mea sa ii facem cit mai multe clipe placute- e tot ce a mai ramas de facut. Stim unde merge si stim ca ne reintilnim dar deja ii ducem dorul. In lume avem necazuri...exact asa cum ni s-a spus. Dar sfirsitul va fi un sfirsit de biruinta pentruca El a biruit pentru noi. Sa nu uitam asta. Love you my friend...Stai tare in credinta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scumpa mea prietena iti multumesc pentru incurajari si fie ca Domnul sa te intareasca si pe tine sa poti traversa cu bine incercarile prin care treci.
    Oricum eu te-am "simtit" alaturi de mine si postarile tale mi-au adus de multe ori alinare bucurie si incredere in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere