CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

joi, 26 noiembrie 2015

CU CE S-AU MAI GANDIT UNII SA FACA AFACERI

Faptele Apostolilor 14

1. In Iconia, Pavel si Barnaba au intrat in sinagoga iudeilor si au vorbit in asa fel, ca o mare multime de iudei si de greci au crezut.
2. Dar iudeii care n-au crezut au intaratat si au razvratit sufletele Neamurilor impotriva fratilor.
3. Totusi au ramas destul de multa vreme in Iconia si vorbeau cu indrazneala in Domnul, care adeverea Cuvantul privitor la harul Sau si ingaduia sa se faca semne si minuni prin mainile lor.
4. Multimea din cetate s-a dezbinat: unii erau cu iudeii, altii cu apostolii.
5. Neamurile si iudeii, in invoire cu mai marii lor, s-au pus in miscare, ca sa-i batjocoreasca si sa-i ucida cu pietre.
6. Pavel si Barnaba au inteles lucrul acesta si au fugit in cetatile Licaoniei: Listra si Derbe si in tinutul dimprejur.
7. Si au propovaduit Evanghelia acolo.
8. In Listra era un om neputincios de picioare, olog din nastere, care nu umblase niciodata.
9. El sedea jos si asculta pe Pavel cand vorbea. Pavel s-a uitat tinta la el si, fiindca a vazut ca are credinta ca sa fie tamaduit,
10. a zis cu glas tare: "Scoala-te drept in picioare." Si el s-a sculat dintr-o saritura si a inceput sa umble.
11. La vederea celor facute de Pavel, noroadele si-au ridicat glasul si au zis in limba licaoneana: "Zeii s-au coborat la noi in chip omenesc."
12. Pe Barnaba il numeau Jupiter, iar pe Pavel, Mercur, pentru ca manuia Cuvantul.
13. Preotul lui Jupiter, al carui templu era la intrarea cetatii, a adus tauri si cununi inaintea portilor si voia sa le aduca jertfa, impreuna cu noroadele.
14. Apostolii Barnaba si Pavel, cand au auzit lucrul acesta, si-au rupt hainele, au sarit in mijlocul norodului si au strigat:
15. "Oamenilor, de ce faceti lucrul acesta? Si noi suntem oameni de aceeasi fire cu voi; noi va aducem o veste buna, ca sa va intoarceti de la aceste lucruri desarte la Dumnezeul cel Viu, care a facut cerul, pamantul si marea si tot ce este in ele.
16. El, in veacurile trecute, a lasat pe toate neamurile sa umble pe caile lor,
17. macar ca, drept vorbind, nu S-a lasat fara marturie, intrucat v-a facut bine, v-a trimis ploi din cer si timpuri roditoare, v-a dat hrana din belsug si v-a umplut inimile de bucurie."
18. Abia au putut sa impiedice, cu vorbele acestea, pe noroade, sa le aduca jertfa.

  ......sa vezi si sa nu crezi....o noua afacere...ce ar zice  si face Sf. Nicolae daca ar mai fi printre noi ? cred ca si in versetul 14 si 15 de mai sus....

hilar dar si inspaimantator si revoltator tot odata ....
sunt criticati indienii de crestini ca au multe zeitati si se inchina lor, dar unii crestini aleg sa se inchine la mostele sfintilor ....

Nu mai trebuie sa stati la coada la pupat moaste, vin moastele la voi!
Inclusiv manual de utilizare cu poze.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu