CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

luni, 1 februarie 2016

PORT IN SUFLETUL MEU AMINTIREA MAMEI



Azi vizitand blogul Monei (Mai exista o sansa), am gasit cantarea de mai jos care mi-a umezit ochii amintindu-mi de mama mea. Ea nu mai este cu mine fizic dar amintirea ei o port mereu in sufletul meu. Mi se pare tare frumos acest cantec pe care il public  in amintirea ei.














Am vrut sa scriu de multe ori despre ea si totdeauna nu mi s-a parut ca acele cuvinte reflectau exact ce am simtit si simt pentru ea si fiecare amintire asternuta ma facea sa plang , pentru ca nu voi mai putea avea alte amintiri cu ea...
Sunt recunoscatoare Domnului ca mi-a dat o mama ca ea, care desi m-a crescut singura, a facut tot ce a putut ea ca sa ma creasca mai bine.

https://www.youtube.com/watch?v=ExRih0h_DAg

O mama mea Imi amintesc

Imi amintesc si-acum cu drag,

De chipul ce-l priveam, adesea-n prag
Si fericit eu ii zambeam,
La sanul ei, cu drag, ades m-adaposteam,
Cand ma strangea, ma alinta,
Caldura dragostei din piept mi-o daruia,
De ea uita, cand ma privea,
Din mii si mii oricand pe ea o cunosteam.

O mama mea, nu te-oi uita,
Caci tu ai fost aceea ce mi-ai dat viata,
Oriunde-as fi, mi-o aminti,
De-a ta iubire, de-al tau chip, ce l-am iubit.

In zilele, care-au trecut,
De Dumnezeu m-a invatat cum sa ascult,
Cum sa-L cinstesc, cum sa-L iubesc,
Cuvantul Sfant in inima sa il primesc,
De-aceea vreau ca-n tara Ta,
Isus sa fiu cu tot cu mama mea,
Sa pot si-atunci sa-I multumesc 
Ca tot ce am si voi avea ii datorez.




2 comentarii:

  1. Îmi pare rău :(

    Cântectul e frumos, eu încă o am pe mama, nu știu cum aș rezista fără ea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea fericirea pe care o sadeste dragostea mamei in inima noastra e cea care ne intregestre fiinta si care ne da putere si dupa plecarea ei sa putem sa traim. Prin harul lui Dumnezeu am fost binecuvantata cu o mama care m-a iubit mult si ii multumesc pentru acest dar minunat. Nu venim pe acest pamant toti odata si nu plecam toti odata si asta e un "incovenient" care ne doare cand cineva drag pleaca de aici mai repede.
    Bucurate din plin de timpul ce il ai de petrecut cu mama ta pe acest pamant....
    Azi o colega se bucura ca vine mama ei dintr-o tara indepartata sa o vada dupa o perioada lunga de timp. M-a miscat emotia ei si mi-au dat lacrimile gandindu-ma ca pe mine nu ma va mai vizita mama niciodata...doar amnitirile ei vor veni cu siguranta sa imi viziteze inima si sa ma mangaie...

    RăspundețiȘtergere