CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

duminică, 29 noiembrie 2015

SAMARITEANUL ANONIM

Ce iti doresti cu adevarat de la viata? Acest clip iti da de gandit

Sa ramai un anonim  samaritean. Sa faci binele si sa primesti in schimb doar emotiile multumirii. Asta te face martor la fericire. Vei simti dragostea . Primesti ceea ce banii nu pot cumpara. O lume care devine mai frumoasa.  
https://www.youtube.com/watch?v=vQH1shVM-A0


Sa nu obosim in facerea binelui; caci, la vremea potrivita, vom secera, daca nu vom cadea de oboseala. (Gal.6:9)

Voi, fratilor, sa nu osteniti in facerea binelui. (2Tes.3:13)

4 comentarii:

  1. Multumesc ptr. popasul facut pe blogul meu si va mai astept. Ma bucur ca aveam aceeasi pasiune si mai mult de-atat slujim Aceluias Dumnezeu. Fiti binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur ca "intamplator" am ajuns pe blogul "Mai exista o sansa". E un blog minunat, primitor odihnitor in care gaseste mangaiere, intelepciune, odihna si multa caldura sufleteasca. In plus nu mi-am mai permis sa ajung in Timisoara de cativa ani si imi face placere macar virtual sa vad ce mai e pe acolo. Sarbatori binecuvantate

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Multumesc mult Carmen!
      Stii...ma gandeam in acest moment la toate prieteniile care s-au legat prin intermediul acestui blog....!!!
      Ma bucur ca ai ajuns "intamplator", aici pe "Mai exista o sansa", dar nimic nu este intamplator. Salutari sfinte si multe imbratisari de pe meleagurile natale.

      Ștergere