CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

marți, 15 mai 2012

CATE LUCRURI URATE SE INTAMPLA IN LUMEA ASTA...

http://www.youtube.com/watch?v=w66CQ7kfrDM
Cate lucruri urate se intampla in lumea asta...Sa ne rugam si pentru copiii care ajung in mainile unora cu minti bolnave  si scarboase.
Domnul Isus sa ii ajute pe acesti oameni marcati de trauma ce au suferit-o in copilarie sa o poata uita  si sa se videce.
"Cand eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gandeam ca un copil; cand m-am facut om mare, am lepadat ce era copilaresc." (1Cor.13:11)


Isus vindeca inimi frante
"Noroadele au priceput lucrul acesta si au mers dupa El. Isus le-a primit bine, le vorbea despre Imparatia lui Dumnezeu si vindeca pe cei ce aveau trebuinta de vindecare." (Luc.9:11)


http://www.youtube.com/watch?v=bDgpGzwKQhs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu