CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

vineri, 13 iulie 2012

MAJORITATEA...

Se spune ca daca doi iti spun ca esti beat te duci si te culci. Dar daca intentiile lor sunt rele si vor sa te defaimeze si tu nu esti beat asta nu inseamana ca ei au dreptate.
Odata cu cresterea costurilor la facturile de intretinere in asociatiile de locatari au aparut disensiuni. Vine frigul si majoritatea nu vrea sa dea drumul la caldura, vine primavara cu cateva zile mai calduroase si majoritatea decide sa se inchida caldura . E corect? bineteles ca nu . Batranii, bolnavii si copiii care sunt mai putini vor suferii de frig si chiar se pot inbolnavi si mai rau pentru ca asa a decis majoritate.
Majoritatea in democratie poate decide gresit, pentru ca poate fi manipulata de minti abile si demonice .

La locul de munca poti avea sefi superiori incompetenti care la cerintele tale in rezolvarea unor probleme pentru ca nu coincid cu intereselele lor sau pentru ca sunt prea mandri sa acepte ceea ce spui, si pentru ca nu pricep ceea ce faci te denigreaza pentru ca sunt rau intentionati. Ei sunt doi si au functii mai mari. Tu esti unul si ai o functie mai mica. Inseamna ca ei au dreptate? Nicidecum. E un joc psihologic pe care il exerseaza cu abilitate si ipocrizie la cel mai inalt nivel. Exista o ura in inimile celor ce nu il cunosc pe Domnul Isus sau doar pretind ca Il cunosc care se manifesta sub diverse forme si una din modurile de manifestare este si acest cuvant magic "majoritatea" .
"Daca va uraste lumea, stiti ca pe Mine M-a urat inaintea voastra. Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru ca nu sunteti din lume si pentru ca Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea va uraste lumea. "(Ioan 15:18,19)
Cand Pilat a intrebat multimea pe cine sa elibereze , ce a cerut majoritatea? si cand a intrebat ce sa se faca cu Domnul Isus ce a cerut majoritatea?
" La fiecare praznic al Pastelui, Pilat le slobozea un intemnitat pe care-l cereau ei.
In temnita era unul numit Baraba, inchis impreuna cu tovarasii lui din pricina unui omor pe care-l savarsisera intr-o rascoala.
Norodul s-a suit si a inceput sa ceara lui Pilat sa le dea ce avea obicei sa le dea intotdeauna.
 Pilat le-a raspuns: "Voiti sa va slobod pe Imparatul iudeilor?"
 Caci pricepuse ca preotii cei mai de seama din pizma Il dadusera in mana lui.
 Dar preotii cei mai de seama au atatat norodul sa ceara lui Pilat sa le sloboada mai bine pe Baraba.
Pilat a luat din nou cuvantul si le-a zis: "Dar ce voiti sa fac cu Acela pe care-L numiti Imparatul iudeilor?" (Marcu 15:6...12)
"Ei au strigat din nou: "Rastigneste-L!" (Marc.15:13)
"Dar ce rau a facut?", le-a zis Pilat. Insa ei au inceput sa strige si mai tare: "Rastigneste-L!" (Marc.15:14)
"Dar ei au strigat: "Rastigneste-L, rastigneste-L!" (Luc.23:21)
"Cand L-au zarit preotii cei mai de seama si aprozii, au inceput sa strige: "Rastigneste-L! Rastigneste-L!" "Luati-L voi si rastigniti-L", le-a zis Pilat, "caci eu nu gasesc nicio vina in El." (Ioan.19:6)
"Dar ei au strigat: "Ia-L, ia-L, rastigneste-L!" "Sa rastignesc pe "Imparatul vostru"?", le-a zis Pilat. Preotii cei mai de seama au raspuns: "Noi n-avem alt imparat decat pe cezarul!" (Ioan.19:15)

Crestinii sunt de multe ori minoritari desii umbla dupa Cuvantul lui Dumnezeu si deseori sunt priviti de majoritate cu dispret si uneori chiar batjocoriti sau omorati.
Nu suntem in siguranta daca ne luam dupa multime
Matei 7:13, 14 Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei ce o află.

Petru 3:20 În zilele lui Noe, când se făcea corabia, în care au fost scăpate prin apă un număr mic de suflete şi anume opt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu