CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 7 iulie 2012

UN LEAC NATURAL LIMONADA DE LAMAIE


                 O alternativă  la… chimioterapie

                  Un medic român, Dr. Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu studii în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie  deosebit de importantă : câteva ingrediente simple, la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. O limonadă a fost administrată la două grupe de bolnavi de cancer : celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare : starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.
     Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, fiind verificat în diferite forme de cancer. După  o gamă complexă de probe de laborator, realizate începând din anii 1970,  s-a constatat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.
     Mod de preparare :
     Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie, se prepară astfel :
Într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, lăsându-se apoi la macerat, de seara până dimineaţa ;
În dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează ;
În lichidul obținut, se stoarce sucul lămâiei, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat.
     Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în
acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
     Dacă nu ne va ajuta prea mult, în orice caz,
nu va avea ce să ne strice !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu