CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

marți, 18 decembrie 2012

SLALOM ...PRIN INCERCARI...

Foto Dan Suciu

Inca din primavara nu incetez sa ma uimesc , cum a inceput de repede sa treaca timpul. Si in mare masura asta se intampla deoarece stilul de viata trepidant si stresant atat la locul de munca cat si in viata de zi cu zi cu problemele financiare a inceput sa ne fure timpul. Se pare ca din ce in ce mai mult dorinta unora de a castiga cat mai multi bani ii fac pe cei ce detin locuri importante in conducere in orice domeniul sa uite cele mai elementare regului de bun simt umanitare . Cat despre teama de Dumnezeu nici nu vor sa auda. A, mai sunt  si unii lupi imbracati in haine de oaie, care nu scapa  ocazia sa te sfasie sub falsa platosa a religiei pe care o a fiseaza debordant. Acestea duc incet incet sa fim incatusati intr-un fel de robie nevazuta si resimtita prin oboseala si stress la care teama si descurajarea ne fac sa ajungem deprimati si lipsiti de speranta. Singurul fapt real si singura modalitate de a strabate acest tunel plin de evenimente infricosatoare este credinta. Singurul mod in care poti infrunta o lume atat de urata cu barbarisme ce ataca psihicul, in mod special, este increderea in promisiunile pe care Cuvantul lui Dumnezeu ni le aduce. Singurul pe care ne putem baza este Domnul Isus care ne-a promis ca nu ne va lasa singuri , ca pace pe care ne-a lasat-o poate sa ne pazeasca inimile si gandurile este sanatate si siguranta in lumea aceasta care devine din ce in ce mai neprimitoare si cu acorduri din ce in ce mai malefice. Dragostea pe care El ne-o pune in inimi ne fereste sa ii uram pe cei din jurul nostru care constient sau nu , cu buna stiinta sau fara sa se gandeasca ne fac uneori viata un calvar. 
Intr-un fel sau altu ,figurativ vorbind, ne arunca in cuptorul de foc sau in groapa cu lei. Si o fac cu placere si rautate. Ceaa ce nu stiu ei si ceea ce noi trebuie sa constientizam in astfel de momente ca Domnul nostru Isus este cu noi. El promite ca va lupta pentru noi, ca orice lucru va lucra spre binele nostru si ca nici o oaie din turma sa are viata  din El si nu este singura indiferent unde s-ar afla; pe marginea prapastiei su intre spini.
S-au perindat in viata mea multe evenimente dificile, urate si istovitoare. Lacrimile nu au fost putine, si nu rareori nedreptatea m-a facut sa am momente de dejnadejde, dar Cel ce m-a ajutat sa ma ridic si sa merg mai departe conform promisiunilor Sale a  fost , este si va fi credincios promisiunilor sale.
Chiar daca nu am reusit sa mai scriu atat de mult pe blog fiind prinsa de evenimente m-am gandit la cei ce poposesc pe aici si sper sa fi gasit cate ceva de folos.
Domnul Isus sa ne ajute pe toti ce ne incredem in Domnul Isus sa nu uitam niciodata promisiunile Lui si sa pasim increzatori pe cale pana la sfarsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu