CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

"...cand Se va arata El, vom fi ca El..."

"Preaiubitilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Si ce vom fi nu s-a aratat inca. Dar stim ca, atunci cand Se va arata El, vom fi ca El; pentru ca Il vom vedea asa cum este." (1Ioan.3:2)

...pana atunci suntem in curs de formare- perfectibili dar nu perfecti...daca suntem sinceri trebuie sa recunosatem ca toti trecem prin framantari  de tot felul cu privire la cum reactionam si daca suntem placui inaintea Domnului, mai multe sau mai putine in functie de cat de usor sau greu ne lasam " schimbati" ,"transformati" de lectiile prin care trecem si ascultarea de Tata, care e indelung randator , plin de bunatate si iubitor.


https://www.youtube.com/watch?v=foUrBztgzZA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu