CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

luni, 20 februarie 2012

OBIECT NEIDENTIFICAT....

Apariţie misterioasă: Obiect neidentificat descoperit într-o comună din Buzău
 
Cinci bărbaţi care mergeau la cârciuma satului au observat un obiect misterios rezemat de un nămete de zăpadă care le bloca drumul. Oamenilor le-a fost teamă să pună mâna pe respectivul obiect, aşa că au ocolit troianul şi au alertat autorităţile, după care şi-au continuat drumul către cârciumă.

Specialiştii care studiază acum obiectul nu au ajuns încă la o concluzie finală, dar au asigurat populaţia din sat că obiectul nu este deloc periculos pentru om şi că poate fi atins cu încredere. O primă ipoteză este că obiectul aparţine unei civilizaţii străine foarte avansate, care încearcă să comunice cu noi şi să ne înveţe tehnologia cu ajutorul căreia omul ar putea să-şi croiască drum prin zăpadă.

Printre săteni au apărut deja numeroase fabulaţii în jurul obiectului neidentificat. Mulţi oameni superstiţioşi susţin că obiectul le-a apărut de mai multe ori în vis, că îi terorizează în fiecare noapte şi chiar că de mai multă vreme le dă târcoale în jurul casei.
(multumesc lui Lucian pt. "informatie")
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu