CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

DACA NICIODATA NU AI...! IF YOU NEVER...! (4)

If you never felt sadness,
How would you know that I am a Comforter?Daca niciodata nu ai fi simtit suferinta,
Cum ai stii ca EU sunt un Consolator?
 
 "Si era o femeie care de doisprezece ani avea o scurgere de sange; ea isi cheltuise toata averea cu doctorii, fara s-o fi putut vindeca vreunul.

Ea s-a apropiat pe dinapoi si s-a atins de poala hainei lui Isus. Indata, scurgerea de sange s-a oprit.
Si Isus a zis: "Cine s-a atins de Mine?" Fiindca toti tagaduiau, Petru si cei ce erau cu El au zis: "Invatatorule, noroadele Te impresoara si Te imbulzesc, si mai intrebi: "Cine s-a atins de Mine"?
Dar Isus a raspuns: "S-a atins cineva de Mine, caci am simtit ca a iesit din Mine o putere."
Femeia, cand s-a vazut data de gol, a venit tremurand, s-a aruncat jos inaintea Lui si a spus in fata intregului norod din ce pricina se atinsese de El si cum fusese vindecata numaidecat.
 Isus i-a zis: "Indrazneste, fiica; credinta ta te-a mantuit, du-te in pace."
(Luca 8 :43...48)

Un comentariu:

  1. citesc postarile tale si ascult sfaturile duhovnicesti ale Sf.Siluan Athonitul https://www.youtube.com/watch?v=fF1dzIJDZPs&list=PLE973167FA36031A3&index=38

    RăspundețiȘtergere