CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

joi, 30 septembrie 2010

PENTRU CA E GOL

Micuta Susie - de numai sase anisori a venit de la scoala plingind...

- Mami, ma doare burtica...s-a smiorcait Susie...
- Asta este pentruca burtica ta e goala - nu ai pus nimic acolo ...O sa te simti mult mai bine cind ai sa maninci ceva si o sa fie plina, spuse mama. Si ii dadu ceva sa manince - si Susie s-a simtit imediat mult mai bine.

In dupa amiaza aceea, s-a intimplat ca pastorul sa le faca o vizita. In timp ce vorbea cu mamica lui Susie, a mentionat printre altele ca a avut toata ziua o durere de cap teribila. Susie, atenta la tot ce se spunea, a intervenit pe loc...
- Pentru ca e gol...intrerupse ea cu o voce precisa si convingatoare. N-ai nimic acolo. Daca pui ceva in el...ai sa te simti mult mai bine!

(preluat de la Rodica)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu