CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

luni, 20 septembrie 2010

VERSETUL ZILEI"Iatã, Eu stau la usã si bat. Dacã aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine." - Apocalipsa 3:20


---------------------------------------------------------------------------------------------------
Lumina Lumii (1853-1854) este o pictură alegorică de William Holman Hunt , reprezentând figura lui Isus se pregătesc să bat pe o prea mare şi de lungă închis uşa, ilustrând Apocalipsa 3:20: "Iată, Eu stau la uşă şi bat dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine ".  Potrivit Hunt: "Am pictat imaginea cu ceea ce am crezut, deşi am fost nevrednic, să fie de porunca divină, şi nu doar ca un subiect bun."  usa in pictura are nici un mâner, şi poate fi, prin urmare, deschise doar din interior, reprezentând "închis mintea cu încăpăţânare".
http://www.youtube.com/watch?v=mzKiZX8Wybo
Pune-Ma ca o pecete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu