CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

marți, 7 septembrie 2010

VERSETUL ZILEI


„Luati jugul Meu asupra voastra si invatati de la Mine, caci Eu sunt bland si smerit cu inima; si veti gasi odihna pentru sufletele voastre. Caci jugul Meu este bun, si sarcina Mea este usoara.” (Mat.11:29,30)
---------------------------------------------------------

Am auzit o explicatie a acestui verset.
Ce am inteles eu este ca la un jug se pune intotdeauna un bou tare si unul mai slab. Cel tare duce greutatile aproape in intregime si el este leaderul - conducatorul celor doi. Celalalt nu prea simte greutatea - este mai mult de companie,,,asa se face ca sarcina este usoara si jugul este bun, atunci cind esti inhamat la jugul Lui. Pentruca greul il duce Domnul nostru…noi sintem acolo mai mult de umplutura…Iar ca leader…nu am putea gasi pe cineva mai potrivit decit cineva care este blind si smerit cu inima.
Un jug unde sa gasim odihna? Contradictie de termeni? Nicidecum...daca sintem inhamati la un jug cu El…Asa ca daca nu am facut acest lucru inca…este timpul sa invatam de la El si sa luam asupra noastra jugul Lui...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu