CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

joi, 23 iunie 2011

DESPRE INGRIJORARE

Traim vremuri grele si toate stirile si evenimentele parca s-au inteles sa ne sufoce cu ingrijorarea. Toate au ca scop sa ne ia pacea si increderea. Dar exista leac pentru asta si un scut nemaipomenit care ne va ajuta sa facem fata. Adevaruri si indemnuri care ne pot face imuni la virusii ingrijorarii. Iata versete pline de putere care ne vor ajuta sa facem fata la valurile de ingrijorari:



De aceea va spun: nu va ingrijorati de viata voastra, gandindu-va ce veti manca sau ce veti bea; nici de trupul vostru, gandindu-va cu ce va veti imbraca. Oare nu este viata mai mult decat hrana, si trupul mai mult decat imbracamintea? (Mat.6:25)
Si de ce va ingrijorati de imbracaminte? Uitati-va cu bagare de seama cum cresc crinii de pe camp: ei nici nu torc, nici nu tes; (Mat.6:28)
Nu va ingrijorati, dar, zicand: "Ce vom manca?" sau: "Ce vom bea?" sau: "Cu ce ne vom imbraca?" (Mat.6:31)
Nu va ingrijorati, dar, de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Mat.6:34)
Dar, cand va vor da in mana lor, sa nu va ingrijorati, gandindu-va cum sau ce veti spune; caci ce veti avea de spus va va fi dat chiar in ceasul acela; (Mat.10:19)
Cand va vor duce sa va dea in mainile lor, sa nu va ingrijorati mai dinainte cu privire la cele ce veti vorbi, ci sa vorbiti orice vi se va da sa vorbiti in ceasul acela; caci nu voi veti vorbi, ci Duhul Sfant. (Marc.13:11)
Cand va vor duce inaintea sinagogilor, inaintea dregatorilor si inaintea stapanirilor, sa nu va ingrijorati cum veti raspunde pentru apararea voastra, nici ce veti vorbi; (Luc.12:11)
Isus a zis apoi ucenicilor Sai: "De aceea va spun: nu va ingrijorati cu privire la viata voastra, gandindu-va ce veti manca, nici cu privire la trupul vostru, gandindu-va cu ce va veti imbraca. (Luc.12:22)
Deci, daca nu puteti face nici cel mai mic lucru, pentru ce va mai ingrijorati de celelalte? (Luc.12:26)
Nu va ingrijorati de nimic; ci, in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri. (Filip.4:6)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu