CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

miercuri, 22 iunie 2011

TREI TINERI DE 16 ANI

Trei tinerui de 16 ani inzestrati cu niste voci superbe .Incredibil de frumos. Un alt cadou primit de la un prieten de care ca de obicei am vrut sa se bucure si altii.

Trio-ul Cuplu de tenori, Il Volo, lansat primul lor album la sfârşitul lunii noiembrie şi pregătiţi-vă pentru un turneu de promovare internationala.

Cu primul lor album lansat la sfarsitul lunii noiembrie, Il Volo, un trio de tineri italieni tenori, cunoscut sub numele de i Tenorini, Boschetto Ignazio, Barone Piero şi Gianluca Ginoble (vârsta de 15, 16 şi 14) sunt de raspandire aripile lor. Albumul are trei melodii noi, şi pe coperţile clasice italiene ca "Il Mondo" , "Un amore Così grande" şi "" O Sole Mio " . Il Volo este produs de Michele Torpedine (manager şi producător de mai mulţi ani de Andrea Bocelli şi Zucchero , printre altele) şi Tony Renis (interpret, compozitor, actor şi producător de muzică italiană).
Ca un trio, Il Volo, care este atât numele grupului şi album, a fost descoperit pentru prima data în 2009 în timpul populare RAI 1 TV Show "Ti Lascio UNA Canzone" . Spectacolul, prezentat de Antonella Clerici, este o competiţie între italian "oldies de aur", realizat de talente cântând tineri selectaţi din rândul studenţilor de conducere din şcolile de astăzi de muzică cele mai prestigioase. Copiii sunt atribuite melodii ca solouri, duete, sau trio, şi de multe ori cântă toate împreună, ca un ansamblu sau cu oaspetii italiene şi internaţionale cântând, cu o orchestra de 30 de piese pe suport performanţele lor. Ignazio, Piero şi Gianluca au luat parte la editia din 2009, difuzat de la prestigioasa Teatro Ariston în Sanremo.

http://www.interscope.com/artist/player/default.aspx?meid=6314&aid=1200
http://www.youtube.com/watch?v=9FJH62mgOH8&feature=related

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu