CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

miercuri, 1 septembrie 2010

TE SIMTI UNEORI INVIZIBILA..INVIZIBIL?

Sunt multe clipe in viata cand datorita rutinei, esecurilor , a reusitelor ce uneori par sa intarzie prea mult, ne simtim coplesiti, apsati si un sentiment de frustrare pune stapanire pe noi. Totusi prin credinta aceste bariere pot fi depasite , intru-cat dragostea Lui Dumnezeu are un puternic effect revigorant. Poate doar trecand prin astfel de clipe reusim sa realizam ca El este langa noi si nu numai ca ne iubeste dar ne apreciaza si vrea ce e mai bun pentru noi.



Cu siguranta cele spuse de mine mai sus sunt mai bine redate in videoclipul de mai jos


Femeia Invizibila/cu traducere in romana

2 comentarii:

  1. Sa-ti dea Domnul mult har si sa fii binecuvantata sa ne incanti cu postarile tale. Mi-a placut mult postarea.La mai multe postari si multa multa SANATATE!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de tot pentru urari.Ma bucura mult sa constat ca cea ce am primit si eu prin indurarea si harul Domnului poate fi hrana si incurajare pentru alt madular al Trupului Sau. Domnul sa iti dea si tie har si multe binecuvantari ...

    RăspundețiȘtergere