CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

marți, 3 mai 2011

O INTAMPLRE ADEVARTA...SI INCREDIBIL DE INTERESNTA ...UNDEVA IN AFRICA

"Atunci lupul va locui impreuna cu mielul, si pardosul se va culca impreuna cu iedul; vitelul, puiul de leu si vitele ingrasate vor fi impreuna, si le va mana un copilas"(Isa.11:6)

Am primit recent de la un prieten ceva foarte interesant despre o fetita care a trait impreuna cu parintii ei in Africa si care s-a atasat mult de locurile oamenii si animalele de acolo. Citind si vizionand materiale pe cesta tema mi-am remintit versetul de mai sus si m-am gandit ca Domnul ne vorbeste si azi in multe moduri dar oare intelegem noi intotdeuna?
Mai jos sunt selectate materiale de pe unele bloguri  ( Din lumea mea...; Live Honestly),Wikipedia si youtobe sa va minunati si bucurati si voi...



Tippi - fata din Africa

Tippi Degré este o fată care a fost născut în Namibia, şi are o legătură specială cu animalele. Parintii ei, Alain degré şi Sylvie Robert, au lucrat ca fotografi ai faunei sălbatice freelance în Namibia. În timpul şederii ei în Namibia, ea împrietenit cu animale sălbatice, inclusiv un elefant vechi de 28 de ani Abu, un leopard poreclit J & B, crocodili, pui de leu, girafe, bullfrogs gigant şi un cameleon. Ea sa împrietenit, de asemenea, boşimanii şi Himba trib din Kalahari, care ia învăţat cum să supravieţuiască pe rădăcini şi fructe de padure, şi să vorbească limba lor.




















Tippi mai târziu sa mutat cu părinţii ei la Madagascar şi apoi în Franţa. O carte de aventurile ei, Tippi a Africii a fost publicat şi tradus în mai multe limbi. Ea, de asemenea, creat un site web , şi sa întors în Africa pentru a face şase documentare natura pentru Discovery Channel. La Paris, Tippi a participat la o şcoală de stat, local pentru primii doi ani, dar acum este homeschooled că ea a fost constatat au puţine în comun cu alţi copii din Paris.
Despre carte: Povestea de Alain degré şi Sylvie Robert, un cuplu care a ales să renunţe la viaţa lor în Franţa pentru libertatea de natură în Africa de Sud. Aceasta este, de asemenea, povestea a Tippi fiica lor. Cota lor întâlniri unice cu meerkats şi misterele ascunse ale crude Kalahari; călătorie cu ei la sălbăticia din Namibia, Botswana şi Zimbabwe. Citiţi despre începuturile fiicei lui Tippi viaţa lor în tufiş, dune şi mlaştini, şi duios înrudirea ei cu animale sălbatice - în special Abu, o tona-elefant cinci de ani, pe care ea numeşte "fratele meu". Limba de sălbăticie este nici un secret pentru Tippi din Africa.





Tippi Degré este o fată care a fost născută în Namibia şi care are o legătură specială cu animalele. Parintii ei, Alain Degré şi Sylvie Robert au lucrat ca fotografi freelanceri, pouând în special fauna sălbatică a Namibiei. În timpul şederii ei în Namibia, fetiţa s-a împrietenit cu animale sălbatice, inclusiv un elefant de 28 de ani Abu, un leopard poreclit J&B, crocodili, pui de leu, girafe, bullfrogs gigant şi un cameleon. Ea s-a împrietenit, de asemenea, cu boşimanii şi  tribul Himba din Kalahari, de la care a învăţat cum să supravieţuiască în sălbăticie, hrănindu-se numai cu rădăcini şi fructe de padure, şi să vorbească limba lor.

(traducere automta prin google)




2 comentarii:

  1. Interesant mod de viată, deşi mai greu de înţeles pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. fantastic...sintem toti creatia Lui Dumnezeu. In gradina Edenului asa ceva exista...
    Si intr-o zi...poate va fi din nou asa...

    RăspundețiȘtergere