CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 28 mai 2011

UN GEST MARUNT POATE INSEMNA ENORM PENTRU CEL DE LANGA NOI

O poveste induiosatoare spusa de fratele Sali ...
 
O ceapa si o rosie
Am fost la magazin să cumpăr lapte și pâine. În fața mea era o femeie amărâtă și tocmai îi plătea vânzătoarei banii pentru o ceapă și o roșie! M-am gândit la început că a cumpărat doar atât pentru că nu-i trebuie mai mult. Observând lucrurile mai atent, mi-am dat seama că și-ar fi dorit să cumpere mai mult dar nu avea bani. După ce și-a cumpărat ceapa și roșia, femeia a ieșit din magazin și se îndrepta pe drumul care duce în ali-baba. Eu mi-am cumpărat laptele și pâinea și i-am lăsat vânzătoarei niște bani în plus spunându-i să-i pregătească niște roșii și ceapă  pentru femeia care se va întoarce. Am ieșit după dânsa și i-am spus că o cheamă vânzătoarea. Era uimită. Mai uimită a fost după ce a ieșit din magazin. Plângea și mi-a spus că în viața ei nu a primit nimic de la nimeni. Locuia în Ali-Baba, dar eu nu o cunoșteam. Are o viață extrordinar de tristă. O viață plină de încercări și necazuri. I-am spus despre Dumnezeu și despre speranța pe care o avem în EL.
Sfatul meu pentru cei care cititți aceste rânduri: uitați-vă în jurul vostru, în orașul vostru, în cartierul vostru și sunt sigur că veți întâlni oameni care nu-și permit mai mult decât “o ceapă și o roșie”.  Credința în Domnul se manifestă prin ajutorarea celor din jur. Dumnezeu a pregătit faptele bune în care să umblăm. Noi nu avem nici un merit, este doar onoarea de care ne face parte Domnul. Fie ca Domnul să ne facă sensibili la șoapta Duhului Sfânt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu