CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

duminică, 10 octombrie 2010

STII CE-I IMPORTANT IN VIATA?

autor necunoscut
spusa de Bob French
(tradusa de Rodica Botan)
Cu citiva ani in urma la Seattle aveau loc “Special Olimpics” ( Olimpice pentru persoane cu desabilitati mintale sau fizice), si noua concurenti , toti cu desabilitati mintale sau fizice se pregateau la linia de pornire pentru cursa de 100 – yards. La auzul sunetului de pistol toti au pornit…care cit de repede a putut cu scopul sa alerge cei 100 de yards si sa cistige cursa.

Toti, cu exceptia unui baiat care dupa citiva pasi…se impiedica pe asfalt, se rostogoli de citeva ori si incepu sa plinga. Ceilalti opt l-au auzit plingind, asa ca au incetinit si in cele din urma s-au oprit. S-au intors inapoi …absolut toti …
O fetita cu Down syndrome s-a aplecat , si la sarutat dupa care i-a spus cu blindete…”asta o sa te faca sa te simti mai bine.” Apoi cu totii s-au luat de git si au parcurs restul de 100 de yards, si au trecut linia de sosire impreuna.

Oamenii care priveau de pe stadion, s-au ridicat cu totii in picioare si au aplaudat …pentru 10 minute.
……………..
De ce am senzatia ca acesti copii redusi mintal au avut mai multa minte decit au unii oameni pe care ii cunosc …si care se cred “normali”?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu