CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

vineri, 7 ianuarie 2011

MERITA SA AJUTAM CHIAR SI CU PUTIN...CONTEAZA


Daca avem indemnul si putem face un bine cat de mic cuiva nu trebuie sa ezitam , ci sa o facem din toata inima. Sa ne amintim de cate ori un gest din partea cuiva a insemnat atat de mult si pentru noi.....
-----------------------------------------------------------
".....M-am invatat sa nu mai am asteptari din partea mai marilor nostri. M-am invatat ca lumea asta este nedreapta, m-am invatat sa nu mai astept nimic din partea lor.
Intr-o zi un copil se plimba pe malul unei ape unde o gramada de pesti se zbateau pe mal. Copilul a inceput sa arunce pestii in apa,unul cate unul. Intre timp vine un om mai mare si ii spune copilului ca nu are rost sa arunce pestii in apa pentru ca sunt prea multi si nu are cum sa ii scape pe toati. Atunci copilul a luat un peste si i-a spus omului: poate ca nu voi reusi sa ii ajut pe toati, dar pentru acest peste conteaza gestul meu, si l-a aruncat in apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu