CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 5 februarie 2011

ARE ROST SA TE INGRIJORAREZI ?

A TE ÎNGRIJORA ÎNSEAMNA A-TI ASUMA RESPONSABILITATI PE CARE DUMNEZEU NU A INTENTIONAT SA LE PORTI!

Care sînt lucrurile pentru care te îngrijorezi cel mai frecvent? Te îngrijorezi pentru bani, serviciu sau cu privire la familie?
Daca ai ajuns în una dintre aceste situatii, trebuie sa stii ca îngrijorarea nu-ti este de niciun folos. Pîna acum, îngrijorarea nu a rezolvat nicio problema, nu a sters nicio lacrima si nici nu a schimbat nicio situatie!
Majoritatea oamenilor se îngrijoreaza cu privire la lucruri care nu se vor întîmpla niciodata, sau cu privire la circumstante pe care nu le pot schimba. Iar îngrijorarea îti slabeste puterea, îti distruge spiritul si îti fura bucuria vietii, afectîndu-te fizic, emotional si spiritual.
Cineva a spus: „îngrijorîndu-te îti asumi responsabilitati pe care Dumnezeu nu ti le-a încredintat sa le porti!”
Cu toate acestea se pare ca este mult mai usor sa-ti faci griji cu privire la lucrurile care ti se întîmpla, decît sa-i spui lui Dumnezeu grijile tale. Acesta este însa lucrul pe care El asteapta sa-L faci. Dumnezeu asteapta ca venind înaintea Lui în rugaciune sa-i predai toate îngrijorarile tale.
De aceea, în aceasta zi as dori sa te îndemn sa încetezi a te mai îngrijora cu privire la viitor, fiindca numai Dumnezeu are în control viitorul. Nu te mai îngrijora nici cu privire la viata ta, fiindca El are viata ta în mîinile Sale. Nu te mai îngrijora de nimic, ci mai degraba roaga-te lui Dumnezeu pentru fiecare lucru!
Nu este niciun lucru care sa fie prea greu pentru ca Dumnezeu sa-l poata împlini si nicio problema prea mare încît Dumnezeu sa n-o poata rezolva.
Stiind acest fapt, roaga-te cu încredere si cere, cauta si bate continuu, fiindca în aceasta viata vei gasi multumire, împlinire si bucurie numai încrezîndu-te deplin în Dumnezeu.
(preluat de pe misiune.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu