CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

vineri, 4 februarie 2011

ROMANI 8:31

"Daca Dumnezeu e cu noi cine va fi impotriva noastra?"Romani 8:31

Bob & Debby Gas
Tradus Rodica Botan

Unii dintre cei mai mari oameni ai lumii au avut cele mai mari neajunsuri, dar le-au invins. Fa ceva sa iei capacitatea unui om - si il ai pe Sir Walter Scott. Pune un om in inchisoare si il ai pe John Bunyan. Creste un om in cea mai mare saracie , si il ai pe Abraham Lincoln. Supune un om la amare prejudicii religioase si il ai pe Benjamin Disraeli. Loveste un om cu paralizie, si il ai pe Franklin Roosevelt. Ai pe un om negru , nascut intr-o societate plina de discriminari rasiale, si il ai pe Booker T.Washington, Harriet Tubman, Marian Anderson si George Washington Carver. Fa ca altcineva sa fie primul copil care supravietuieste dintr-o familie italiana impovarata cu 18 copiii si ai sa-l ai pe Enrico Caruso.Ai un om nascut din parinti care au supravietuit lagarele de concentrare Naziste, paralizeaza-l de la briu in jos la numai 4 ani, si ai sa ai incomparabilul violonist Itzhak Perlman(
http://www.youtube.com/watch?v=XZgpNXo4iuI&feature=related
). Spune-i unui altuia ca este incet la minte si cu probleme mintale, scrie-jos ca este sub orice posibilitate de a fi educat, si il ai pe Albert Einstein. Hellen Keller a fost nascuta oarba si surda, si cu toate astea a graduat collegiul cu cele mai inalte onoruri si a avut un impact nemaipomenit in intreaga lume. Margaret Thatcher, prima si singura femeie din Anglia care a fost Prim Ministru, a trait in camera de deasupra pravaliei tatalui ei. Pentru o vreme casa ei nu a avut nici apa si nici toaleta inauntru. Golda Meir, prima si singura femeie Prim Ministru in Israel, a fost o bunica divortata originala din Milwaukee.

Ce ne invata acesti oameni? Ca succesul nu depinde de situatiile vietii, ci in biruinta acestor situatii. Si cu Dumnezeu de partea noastra putem invinge. Pavel, unul dintre biruitorii cei mai cunoscuti din toate timpurile, scrie…"Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi impotriva noastra?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu