CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

marți, 1 februarie 2011

O FEMEIE VADUVA SI-A GASIT APARATORUL "Nu asupriti pe vaduva si pe orfan, nici pe strain si pe sarac, si niciunul sa nu gandeasca rau in inima lui impotriva fratelui sau." (Zah.7:10)

"Ma voi apropia de voi pentru judecata si Ma voi grabi sa marturisesc impotriva descantatorilor si preacurvarilor, impotriva celor ce jura stramb, impotriva celor ce opresc plata simbriasului, care asupresc pe vaduva si pe orfan, nedreptatesc pe strain, si nu se tem de Mine, zice Domnul ostirilor." (Mal.3:5)
"Asa vorbeste Domnul: "Faceti dreptate si judecata; scoateti pe cel asuprit din mainile asupritorului; nu chinuiti pe strain, pe orfan si pe vaduva; nu apasati si nu varsati sange nevinovat in locul acesta! "(Ier.22:3)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu