CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

miercuri, 10 noiembrie 2010

CATE CEVA DESPRE KASHMIR

Va invit la o plimbare virtuala prin locuri superbe care din pacate sunt datorita situatiilor tensionate nesigure si sunt deosebit de grele pentru cei ce locuiesc in acele locuri. Va invit sa le vedeti, dar va invit sa va si rugati pentru acei oameni care sunt in acele locuri, ca Domnulu Isus sa trimita ucenici de-ai Lui sa le vesteasca vestea buna a evanghelia ,si sa aduca pace in acea zona.



 


Am cules cateva randuri despre acea zona si imagini deosebite. Deasemenea am vizionat si un film interesant in care am putut sa aflu mai multe despre problemele acelei zone, dar si frumusetea acelor locuri si despre framantarile deosebite ce le intampina oamenii din acea zona de conflict.







“În ciuda faptului că în ştiri internaţionale, pentru toate motivele greşite, disputata regiune din Kashmir India se lauda cu unele patrimoniului cultural fascinant şi sezoniere peisaje spectaculoase. Regiunea este, de asemenea, renumit pentru textile şi meserii. turism Kashmir Ebbs şi fluxuri în ceea ce priveşte climatul politic din zonă, dar nu există scăpare de faptul că Valea Kashmirului are multe de oferit turistilor aventuros.






Factorul cel mai important pentru turism Kashmir este frumuseţea excepţională a Himalaya, şi Kashmir este acasa, la trei intervale maiestuos Himalaya: Karakorum, Zanskar, Pir şi Panjal. Munţilor acoperiţi de zăpadă sunt acasă pentru a mari fluvii care se varsă prin Valea Kashmirului, precum şi la schimbarea dramatică a anotimpurilor ajută la crearea unor peisaje uimitoare. Iarna aduce pături de zăpadă, în timp ce primavara si vara dezvăluie râuri, câmpuri fertile de orez, flori infloreste, si lacuri stralucitoare.


În toamna, culori vibrante amintesc vizitatorilor de o scădere New England. Kashmir, India este frumos pe tot parcursul anului, dar dacă sunteţi încercarea de a decide când să meargă, martie-octombrie este de obicei cel mai bun timp pentru a vizita, ca vremea de iarnă poate face regiune cu acces dificil.






Cu astfel de peisaje uimitoare, nu e de mirare că activităţile în aer liber sunt populare în rândul vizitatorilor la Jammu şi Kashmir. All-inclusive călătoriile ghidate sunt o modalitate excelentă de a explora Himalaya uimitoare în India. De exemplu, o excursie de două sau trei-noapte în urma traditia Mughal vine complet cu paturile de tabara, mese, scaune, şi hamali dispus. Valea Kashmir verde şi sistemele de hohotitor hidrografice face pentru alb-teribil de apă rafting pe raurile Indus şi Zanskar.





 


Datorită proeminenţă a intervalelor Himalaya în această stare, Kashmir, India atrage alpinişti înflăcărat din întreaga lume. Vârf Kolahoi, cunoscut sub numele de Matterhorn din India, ajunge la o înălţime de aproape 18.000 de metri, şi gama Pir Panjal are două vârfuri mai înalte, care sunt bine în valoare de explorare în Tattakuti şi Sunset. Pentru mai multe alpinişti cu experienţă, expediţii spre culmile Zanskar gama ofera multiple care sunt de mai sus 21000 de metri, inclusiv perechea de Nun, la 23,409 picioare, şi Kun, la 23, 218 picioare.

Mission Kashmir - Bumbro = Bondarul

2 comentarii: