CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

PASTORI CU VIZIUNE ARTISTICA

Vizionand clipul de mai jos,am ramas placut surprinsa cat de multe poate face un pastor bun de aici de pamant si cum stie el sa-si fac oitele sa asculte ca sa scoata lucruri atat de interesante prin educarea lor.
Urmaream comportamentul  acestor oi si ma gandeam ca daca nu ar fi fost ascultatoare si nu ar fi repetat tot ce lea invatat pastorul nu ar fi reusit sa iasa asa un lucru minunat. Realizarea integrala a fotografiei a depins de fiecare oaie in parte. Daca veti observa la un momendat ele sunt mutate deseori pe brate pentru a fi in locul potrivit. Daca observati ele sunt alergate de caini si trebuie sa se supuna  si  cu siguranta ca de la pozitia lor umila de oi nu inteleg de ce trebuie sa alerge de colo colo si cu povara de lumini in spate.
De asemenea ma gandeam la noi ca la oile  Domnului si la  El ca la Pastorul cel Bun si cum ne  coordoneaza El sa relizeze un plan minunat cu noi. Nici noi nu avem o privire de ansablu si de multe ori nu intelegem de ce trebuie sa alergam de colo colo aparent fara nici o logica. Nici noi nu stim de ce trebuie sa purtam anumite lucruri in spate sa fim mutati de colo colo. Dar Domnul zice ca suntem niste pietre vii si ca totul are sens. Domnul sa ne ajute sa ne incredem in El si sa ne lasam purtati pe bratele lui sa ne puna in locurile potrivite stiute doar de El.  Va invit sa urmariti videoclipul de mai jos si sa extrapolati un pic si sa va ganditi cum suntem si noi purtati de multe ori pe brate  si ca todeauna suntem prin voia Lui la locul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu