CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

miercuri, 24 noiembrie 2010

SA NE "CLATIM" OCHII PRIN BORA BORA




Cu siguranta a-ti auzit de minunatul loc Bora Bora. Poate si voi ca si mine nu o sa ajungeti prin acele minunate locuri create de Dumnezeu. Iata de ce va invit la o plimbare virtuala prin acele locuri. Acum avem si noi unele avantaje, nu ne trebuie bani nu obosim calatorind pana acolo si  ne bucuram si noi macar cu ochii de acele frumuseti...




Insula Bora Bora este aşezată la 225 km nord-vest de Tahiti, are 6,5 km lungime şi 4 km lăţime. Insula aparţine colectivităţii de peste mări franceze, Polinezia franceză.
Formată în urma unor erupţii la nivelul fundului oceanic care au forţat lava să treacă de suprafaţa oceanului, cândva se înălţa cam la 1200 m deasupra apei şi la 5400 m sub apă. După stingerea vulcanului, lava nu a mai putut să contribuie la crearea insulei, aşa că Bora Bora a rămas în seama forţelor de eroziune. Vârfurile Otemanu şi Pahia, care se înalţă mai mult de 655 m deasupra nivelului mării, reprezintă tot ce a mai rămas din marginea de nord a craterului.
 Împânzite haotic cu stânci abrupte şi abisuri verticale, pantele muntoase sunt azi îmbrăcate într-o bogată vegetaţie tropicală.”
In anul 1977 aceasta insula era denumita de catre capitanul James Cook, Bola Bola ceea ce inseamna “Primul Nascut”, iar mai apoi dupa ce au sosit americanii a primit numele de Bora Bora, care acum constituie o insula vizitata de oameni din cele mai indepartate colturi ale lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu