CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

duminică, 5 decembrie 2010

ESTE CREDINTA TA VIZIBILA?

"Toti acestia, macar ca au fost laudati pentru credinta lor, totusi n-au primit ce le fusese fagaduit "Evrei 11:39
Credinta lui Arthur si Wilda Matthews ,misionarii din nordul Chinei ,a fost o credinta puternica .Au fost luati captivi de catre comunisti ,dar ei si-au dat seama ca acest fapt le dadea okazia sa-si puna in practica ceea ce spusera chinezilor ani de zile - ca Dumnezeu este credincios si El merita toata increderea noastra .
Stiau ca modul cum vor raspunde in timpul schingiurilorl, ori va confirma ori va nega marturisirea lor de pana atunci. Dupa o vreme de captivitate ,au fost eliberati .Cand sau reintors la ai lor , au descoperit ca faptul ca ramasesera tari in timpul cit fusesera incacerati ,le-au adus o noua putere si eficacitate in tot ce marturisisera pina atunci .
Daca vrei sa fii un martor roditor pentru Dumnezeu ,realizarea faptului ca nu trebuie numai sa vorbesti despre Isus,ci sa te si increzi in El in timpul incercarilor ,are o importanta vitala . Nimic nu demonstreza mai clar adevarul marturiei noastre verbale pentru Cristos, ca o viata plina de roada Duhului insusi caracterul lui Isus - care se poate vedea.
Daca ai numai o mica ocazie sa-i preziti cuiva Evanghelia, poti inca sa-l fii de folos lui Dumnezeu .Comportamentul tau crestin,raspunsul la problemele cu care esti confruntat ,si purtarea de grija din dragoste ,interesul pe care-l ai , poate avea un impact uimitor in viatile oamenilor cu care vii in contact .Daca o viata sfinta sustine cuvintele marturiei tale ,atunci credinta ta se va vedea .

Un crestin mai degraba se vede
Decit se aude cand vorbeste.
Mai degraba dupa fapte-l voi crede
Prin viata vazind cum paseste
Oamenii se pot indoi de cuvintele tale,
dar vor crede ceea ce faci.

(preluat de pe resursecrestine)

Un comentariu:

  1. Asa-i precum zici...numai ca nu-i usor. deavolul incearca sa fure credinta noastra si sa ne faca sa aratam ca niste idioti...dar dulce este victoria pe care Dumnezeu o da celor ce incearca...

    RăspundețiȘtergere