CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

miercuri, 1 decembrie 2010

PACE IN INIMA...

Se apropie ziua cand cei ce sunt crestini, cei ce isi zic crestini, si chiar cei  ce nu cred in Domnul Isus sarbatoresc  pe 25 Decembrie. Unii sarbatoresc cu inima evenimetul cel  mai mare din istorie venirea Domnului Isus pe pamant , care a insemnat iceputul  ce a dus la „sfarsit" si la un nou inceput . Altii se bucura ca pot avea un prilej de sarbatoare cu petreceri cu distractii.
In aceste vremuri de  „criza”, pe care intreaga mass media nu uita sa ne-o reaminteasca clipa de clipa, pare paradoxal sa ai bucurie. Uneori ai senzatia parca ar fi o conspiratie, bine ticluita doar cu scopul de a face ca prin lipsuri, privatiuni , sa iti distruga linistea si pacea. Da, lipsurile si privatiunile te ating si nu sunt deloc placute si te intristeaza, aducandu-te in mari nevoi, dar mai ales intr-o stare de intristare, de depresie chiar . Dar sa nu uitam ca e Cineva care se ingijeste de noi, care ne-a promis ca, cu nici un chip nu ne va parasi, ca e cu noi pana la sfaritul „calatoriei” noastre , ba mai mult ne-a promis o pace inimaginabila care ne va pazi inimile si gandurile in El.
Si eu si tu, suntem atinsi de multe ori  „de murdaria” acestor ganduri de panica si de ingrijorare, de lipsuri, de nevoi, dar sa nu uitam sa venim atunci pe genunchi la Domnul  Isus pentru a ne „spala”, si a ne intari pacea din inimi pe care nimeni nu ne-o poate lua nici chiar vremurile de „criza”, si tot El se va ingrij si de celelalte.

"Bucurati-va totdeauna in Domnul! Iarasi zic: Bucurati-va!
Blandetea voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii. Domnul este aproape.
Nu va ingrijorati de nimic; ci, in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri. Si pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere, va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus."(Filipeni 4:4...7)


"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. "(Mat.6:33)
"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. (Luc.12:31)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu