CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

sâmbătă, 30 octombrie 2010

DUMNEZEU NE-A SALVAT....

Dumnezeu ne-a salvat de la mina spune predicator evanghelic

http://www.christian.org.uk/news/video-jesus-was-the-real-hero-of-trapped-chilean-miners/
god-saved-us-from-mine-says-evangelical-preacher
Jose Henriquez a lăudat pe Dumnezeu pentru salvarea cu succes a 33 de mineri.

Luni 2010-10-optsprezece
Predicator evanghelic care a fost salvat, împreună cu alte 32 de mineri în ultima săptămână Chile a vorbit în mai multe detalii despre studii biblice şi cântând, care a avut loc în timp ce adânc îngropate în pământ.
Jose Henriquez a dat toate slava lui Dumnezeu într-un interviu cu The Times descrie 69 zile blocaţi în mină sa prăbuşit.
Un număr de mineri au mulţumit domnului Henriquez pentru sprijinul dat în timp ce el prins. Unul a spus că a adus "calm, Dumnezeu şi al unităţii la momentele cele mai dificile".

Bucurie

Unul din echipa de deasupra solului a spus domnul Henriquez a fost "elementul unificator", adăugând: "moment de rugăciune, de lecturile sale din Biblie, a fost momentul cel mai speciale pentru mineri, deoarece a fost singurul moment că au venit cu toţii împreună , la douăsprezece în ziua şi la şase seara au venit împreună în acest moment de unitate. "
Asemenea, a reieşit că bărbaţii care nu s-au rugat  niciodată au inceput sa faca acest lucru în timpul crizei.
Vorbind la Channel 4 News, Villaroel Richard, miner 28-a fi tras la siguranţă, a spus el a venit aproape de Dumnezeu în jos în mină.
El a explicat: "N-am rugat înainte. Am învăţat să se roage acolo. Am venit aproape de Dumnezeu. "

Credinţă

Dl Henriquez a spus: "Am fost cântând la Domnul, am facut ceea ce place Domnului. Deci, toată lumea l-au acceptat, mulţi dintre ei s-au împăcat cu Domnul, unele dintre ele făcute promisiuni la El ".
În timpul lor în subteran dl Henriquez a cerut pentru 33 de Biblii să fie trimise până la mineri într-o capsulă mică şi el a declarat pentru The Times au făcut studii biblice două ori pe zi.
Vorbind despre momentul în care minerii au fost descoperite printr-o sondă, domnul Henriquez a declarat: "Orice om este doar un simplu instrument în mâinile lui Dumnezeu. Resursele de credinţă, aceasta este ceea ce se mută munţii. "
"Numai Domnul, care ar putea ghida de foraj la noi", a spus el.

Salvare

Domnul Henriquez, care este căsătorit are  fiicele gemene şi are un nepot, a spus că a fost "bucuria de a fi liber".
Săptămâna trecută, capelan protestant la preşedintele de Chile a dat, de asemenea, mulţumiri lui Dumnezeu pentru salvare a minerilor.
Într-un interviu extrem de sincer cu BBC Radio Five Live reverendul Alfredo Cooper descris modul în care toate minerii mărturisit că Isus a fost acolo cu ei în orice moment.
Şi el a spus că era clar pentru "oameni de ştiinţă, politicieni, preşedinţi", că Dumnezeu răspunde la rugăciune.
(traducere automata prin Google)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu