CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

duminică, 3 octombrie 2010

SCRISOAREA

(tradus si postat de Rodica Botan /8.09.2008)

Oamenii lui Dumnezeu sint peste tot…chiar si la posta. Ceea ce urmeaza este una dintre cele mai frumoase gesturi ce mi-a fost dat vreodata sa intilnesc. Nu stiu exact cine a trimis acest mesaj dar mesajul confirma ca Dumnezeu are oamenii Lui peste tot.
Ciinele nostru care avea 14 ani, a murit luna trecuta. O zi dupa moartea lui, fetita noastra de 4 ani, Meredith plingea si spunea cit de mult ii duce dorul lui Abbey… Apoi m-a intrebat daca poate sa ii trimita o scrisoare lui Dumnezeu, ca atunci cind Abbey o sa ajunga in cer, Dumnezeu sa stie ca e catelusa ei. I-am spus ca daca imi dicteaza ce sa scriu, o sa scriu scrisoarea pentru ea…
Iata scrisoarea…
Draga Doamne,
Te rog sa ai grija de catelusa mea. Ea a murit ieri si trebuie déjà sa fie cu tine in cer. Mi-e tare dor de ea. Iti multumesc ca mi-ai dat-o sa ma joc cu ea…pina cind s-a imbolnavit.
Acuma sper ca si tu sa te joci cu ea. Ii place sa se joace cu mingea si sa inoate. Iti trimit si o poza cu ea ca s-o recunosti cind o vezi. Cu drag Meredith.
Am pus impreuna scrisoarea intr-un plic, impreuna cu o poza a lui Abbey cu Meredith si am adresat-o lui Dumnezeu…in cer.
Am pus adresa noastra de acasa, si apoi Meredith a pus citeva timbre pe fata plicului pentruca a zis ea ca cerul e departe si e nevoie de mai multe timbre sa ajunga acolo. In dupa amiaza aceea, am pus-o in cutia postala . Citeva zile au trecut si Meredith m-a intrebat daca Dumnezeu a primit si a citit scrisoarea ei. I-am spus ca mai mult ca sigur ca a citit-o.
Ieri, am primit un pachet impachetat intr-o hirtie aurita. Pe pachet scria…pentru Meredith…un scris de mina necunoscut. Meredith a deschis pachetul. In pachet era o carte scrisa de Domnul Roger, intitulata …cind un animal moare…. Lipit de coperta, inauntrul cartii, se afla plicul deschis cu scrisoarea si pe pagina opusa era poza trimisa de Meredith, si o notita care spunea…
Draga Meredith.
Abbey a ajuns cu bine in cer. Poza pe care ai trimis-o ne-a fost de mare folos, pentruca m-a ajutat sa o recunosc pe Abbey imediat.
Abbey nu mai este bolnava. Spiritul ei se simte bine cu mine aici asa cum s-a simtit cu tine pe pamint. Abbey este incintata ca a fost catelul tau. Pentruca in cer nu mai sint trupurile de pe pamint, nu am nici buzunare unde sa tin poza de la tine, asa ca ti-o trimit inapoi in aceasta carte ca sa o tii de amintire de la Abbey.
Multumesc pentru scrisoarea ta frumoasa si multumeste mamei tale pentruca te-a ajutat sa o scrii si sa mi-o trimiti.Tu ai o mama minunata. Ti-am ales-o in mod special.
In fiecare zi eu trimit binecuvintari pentru tine si te iubesc foarte mult.
Si sa stii ca ma gasesti foarte usor…oriunde exista dragoste, acolo ma aflu si Eu.
Cu dragoste,
Dumnezeu
----------------------------------------------------------------------------------------------- 
There is a God in the Post Office. This is one of the kindest things I've ever experienced.. I have no way to know who sent it, but there is a beautiful soul working in the dead letter office of the US postal service.
Our 14 year old dog, Abbey, died last month. The day after she died, my 4 year old daughter Meredith was crying and talking about how much she missed Abbey. She asked if we could write a letter to God so that when Abbey got to heaven, God would recognize her. I told her that I thought we could so she dictated these words:
Dear God,
 Will you please take care of my dog? She died yesterday and is with you in heaven. I miss her very much. I am happy that you let me have her as my dog even though she got sick.
I hope you will play with her. She likes to play with balls and to swim. I am sending a picture of her so when you see her. You will know that she is my dog. I really miss her.
Love, Meredith.
We put the letter in an envelope with a picture of Abbey and Meredith and addressed it to God/Heaven. We put our return address on it. Then Meredith pasted several stamps on the front of the envelope because she said it would take lots of stamps to get the letter all the way to heaven. That afternoon she dropped it into the letter box at the post office. A few days later, she asked if God had gotten the letter yet. I told her that I thought He had.
Yesterday, there was a package wrapped in gold paper on our front porch addressed, `To Meredith,' in an unfamiliar hand. Meredith opened it. Inside was a book by Mr. Rogers called, 'When a Pet Dies.' Taped to the inside front cover was the letter we had written to God in its opened envelope. On the opposite page was the picture of Abbey & Meredith and this note:
Dear Meredith,
Abbey arrived safely in heaven.
Having the picture was a big help. I recognized Abbey right away.
Abbey isn't sick anymore. Her spirit is here with me just like it stays in your heart. Abbey loved being your dog. Since we don't need our bodies in heaven, I don't have any pockets to keep your picture in, so I am sending it back to you in this little book for you to keep and have something to remember Abbey by.
Thank you for the beautiful letter and thank your mother for helping you write it and sending it to me. What a wonderful mother you have. I picked her especially for you.
I send my blessings every day and remember that I love you very much.
By the way, I'm easy to find, I am wherever there is love.
Love,
God
----------------------------------------------------------------------------
Citind aceasta poveste minunata mi-am amintit ca am
vazut acum cativa ani filmul “Mica sirena “realizat  in 2000. In film este vorba de o mica fetita in varstade 4 ani, Desi, care dupa moartea tatalui ei vine sa locuiasca impreuna cu mama sa in casa bunicilor. Neputand sa inteleaga disparitia brusca din viata ei a tatalui are impresia ca acesta a parasit-o si nu poate trece  peste aceasta situatie. Micuta il vede in visurile ei, ii scria scrisori si astepta raspuns. Intr-o zi leaga o astfel de scrisoare catre tatal ei de un balon. Acesta dupa ce calatoreste mii de kilometric ajunge  pe o insula Mermaid. Balonul e gasit la vanatoare de un localnic care o adduce acasa si o citeste impreuna cu familia si se hotarasc sa raspunda acelei scrisori prin care o invita pe fetita si mama ei in vizita. Stirea apare intr-un ziar local si multi cititorii ii scriu fetitei si ii trimit si bani, astfel ele pot merge in acel tinut departat.
Acolo fetita constata cat de frumos e si fiind convinsa ca si tatal ei este intr-un asemenea tinut frumos se impaca cu disparitia tatalui sau.
Filmul este inspirit dupa o intamplare reala si e foarte frumos realizat. Vazand acest film si stiind ca aceasta poveste a fost reala, m-am gandit ca intradevar Dumnezeu are proprii lui oameni prin care vorbeste unor astfel de copilasi intristati,aducandu-le alinare...

Un comentariu:

  1. Scumpa Carmen, multumesc pentru comentariile de pe blogul meu. Apreciez blogul tau dar in primul rand te apreciez pe tine ca si om...Mi-ar face placere sa comunicam mai mult, daca vrei imi poti scrie pe kameluna@gmail.com. Domnul sa te binecuvanteze!!!

    RăspundețiȘtergere