CATEVA CUVINTE...

Sunt recunoscatoare Domnului Isus pentru ca exist si am calatorit pana aici, si voi calatori si mai departe doar prin dragostea si harul Sau. Tot El m-a facut constienta ca talantul ce mi l-a dat trebuie sa-l pun in negot, ca lumina Lui trebuie s-o arat si altora, iar ca hrana sa fie buna trebuie sa pun si sare. Daca tot ceea ce am primit pana acum si voi primi si de acum inainte mi-a fost mie de folos si imi va fi de folos , cu siguranta le va fi si altora.

marți, 21 septembrie 2010

TI-AR PLACE SA LUCREZI INTR-UN BIROU AMPLASAT IN MIJLOCUL NATURII?

Birourile sunt cum sunt si patronii sunt mai putin interesati sa ne ofere si o fereastra de la care obositi cand privim sa vedem frumusetea naturii create de Dumnezeu, si sa ne simtim revigorati. Eu lucrez intr-un container langa fabrica intru-cat lucrand cu multi delegati acestia nu au voie sa intre in fabrica unde este mediu septic. Nu departe de locatia din campul in care ne aflam trec si trenuri destul de des. Asa ca de multe ori am senzatia ca sunt intr-un vagon. Avem ferestre dar ele dau spre zidul inalt al fabricii care in lumina soarelui devine atat de luminous incat  de multe ori lasam jaluzelele. Vara ne chinuim cu un prpadit de aer condisionat , isr iarna “imbratisam” doua calorifere ….Cum mi-ar place sa fie birourile?...Am primit mai demult pe e-mail ceva foarte fain. Un birou amplasat in mijlocul naturii. Va las sa va bucurati privirile cu pozele de mai jos….
Arhitectii firmei SelgasCano si-au proiectat propriul lor birou de arhitectura in mijlocul padurii din apropierea Madridului.
    Ferestre curbate din sticla acrilica transparenta formeaza fatada dinspre nordul spatiului de forma unui tunel, in timp ce fatada sudica, opaca, fereste zona de lucru de lumina directa a soarelui. Biroul are la un capat al tunelului un mecanism activat de scripeti si greutati ce permite stabilirea gradelor de ventilatie naturala.
   
Spatiul este pe jumatate ingropat in pamant iar ferestrele curbate pornesc de la nivelul terenului, oferind un sentiment placut de a fi in permanenta inconjurat de natura. Latura lunga si transparenta a tunelului permite accesul din abundenta a luminii naturale si deschide spatiul interior spre mediul padurii inconjuratoare.










































Sunt convinsa ca va placut "plimbarea" prin birourile
din mijlocul naturii.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu